GINOP-1.2.1-16-2017-00278

A teljes dokumentáció letöltéséhez kattints ide.

2018 | 01 | 19.

SAJTÓKÖZLEMÉNY

GINOP-1.2.1-16-2017-00278

 

A PEMAC  Kábeltechnika  Korlátolt  Felelősségű  Társaság 2017.12.05-én  50%-os támogatási intenzitás mellett 147  291  446,- forint vissza nem térítendő támogatást nyert a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretén belül  A Pemac Kft kapacitásbővítő projektje című pályázatával.

Cégünk fő tevékenysége a kábelkonfekcionálás. Elsősorban fűtőberendezésekhez készítünk kábeleket, kábelkorbácsokat, de a mikroelektonikai kábelgyártás és gépgyártás területén is jelen vagyunk. A vevők igényeinek megfelelően a tervezéstől a termékfejlesztésen át, a gyártásig kiszolgáljuk a megrendelőket.

A megvalósítani tervezett beruházásunkban nagyrészt olyan gépek, és eszközök szerepelnek, amelyek a kábel konfekcionáláshoz tartoznak leginkább. Beszerzésre kerülnek krimpelőgépek és hozzájuk tartozó krimpelő szerszámok, fröccsöntő gépek és szerszámok, kábelkonfekcionálás eszközei, melyek mind hozzájárulnak, új, eddig nem gyártott termékek előállításához illetve magasabb hozzáadott értékkel rendelkező termékek gyártásához. Kapacitás bővülésünk elkerülhetetlenné teszi új gyártó tér és raktár hely kialakítását is. Továbbá beszerzésre kerülnek informatikai eszközök, mind hardver, mind szoftver egyaránt.

A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósult meg.

 

 

 

2020 | 12 | 08.

Sajtóközlemény

 

GINOP-1.2.1-16-2017-00278

 

A PEMAC Kábeltechnika Korlátolt Felelősségű Társaság 2020.12.08 napján sikeresen zárta fizikailag az 50%-os támogatási intenzitás mellett 147 291 446,- forint vissza nem térítendő támogatásból, a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretén belül „A Pemac Kft kapacitásbővítő projektje” című fejlesztési projektjét.

 

A cég fő tevékenysége kábelkonfekcionálás. A vállalkozás elsősorban fűtőberendezésekhez gyárt kábeleket, kábelkorbácsokat, de a mikroelektonikai kábelgyártás és gépgyártás területén is jelen vannak. A vevők igényeinek megfelelően a tervezéstől a termékfejlesztésen át, a gyártásig kiszolgálják megrendelőiket.

 

A projekt keretében megvalósított beruházás keretében nagyrészt olyan gépek, és eszközök kerültek beszerzésre, amelyek főként a kábel konfekcionálási tevékenységet támogatják, ezen kívül megvalósult infrastrukturális beruházás, valamint informatikai fejlesztés is. A cég krimpelőgépeket és hozzájuk tartozó krimpelő szerszámokat, fröccsöntő gépeket és szerszámokat, és további kábelkonfekcionálás eszközöket vásárolt, melyek mind hozzájárultak, hogy sikeresen kezdjenek bele új, eddig nem gyártott termékek előállításába, illetve magasabb hozzáadott értékkel rendelkező termékek gyártásába.

 

 

 

A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósult meg.