Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
PeMaC Kft. Pályázatok

Rólunk

2009-ben 25 fővel kezdtük meg gyártótevékenységünket a 100%-ban osztrák tulajdonú H&S Kabeltechnik GmbH leányvállalataként. Működésünket Bonyhád-Majoson kezdtük el, majd 2014-ben költöztünk át jelenlegi telephelyünkre, Nagymányokra. Az alapítás óta a minőségi kábelek, csatlakozók, illetve a kábelkonfekcionálás a szakterületünk. Elsősorban a megújuló energiaforrások piacát szolgáljuk ki, ezen belül pedig a fűtéstechnológia a húzóágazat, a fatüzelésű és pellet tüzelésű kazánokhoz készítünk kábelkötegeket, de egyéb ipari szektorok (pl. mikroelektronika) számos alkalmazásához is gyártunk kábeleket.

PeMaC Kábeltechnika Kft. - A gyár drónfelvétele

A kábelgyártáshoz kisebb részt gépi, de elsősorban precíz kézi munkaerőre van szükség. Immár több száz főből álló, szorgalmas gyártósori operátor gárda gondoskodik arról, hogy az a közel 250 vevő, akiket kiszolgálunk, a kért mennyiséghez mindig időben és kifogástalan minőségben jusson hozzá.

A folyamatos megrendelések mellett stabil hátterünket külföldi anyacégünk is garantálja. Az Enzenkirchen telephelyű H&S Kabeltechnik GmbH-t 2006-ban alapították. Jelenleg az osztrák központ felel a kereskedelemért, kezeli az ügyfeleket, és intézi a stratégiai beszerzést, így mi  teljes erőbedobással a kábelgyártásra tudunk koncentrálni itt, Nagymányokon.


Kukkantsatok be hozzánk!
Aktualitások

Bezáráshoz kattints ide

Kattints ide és görgess!

Kattints ide és görgess!

Oszd meg az oldalt!